ΕΥΗ ΤΣΑΒΑΛΙΑ
Λογοπεδικός - Ειδική Παιδαγωγός

Απόφοιτη του Πανεπιστημίου 'Kliment Ohridski' Σόφιας. Το 1994 ίδρυσε το "Ειδικό Κέντρο Παιδιού" στην Κόρινθο και το 2001 επεκτάθηκε με δεύτερο κέντρο στην Τρίπολη. Από το 2000 είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελληνίου Συλλόγου Λογοπεδικών – Λογοθεραπευτών. Παρέχει εποπτείες σε συναδέλφους, οργανώνει ημερίδες και δράσεις που απευθύνονται σε γιατρούς, εκπαιδευτικούς, θεραπευτές και γονείς.

 

 

Εύη Τσαβαλιά Λογοπεδικός
Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
Τσάπαλη Χριστίνα - Λογοθεραπεύτρια
Χριστίνα Τσάπαλη
Λογοθεραπεύτρια

Απόφοιτη του τμήματος Λογοθεραπείας Πάτρας με ειδίκευση στις διαταραχές άρθρωσης, την καθυστέρηση ομιλίας, τις μαθησιακές δυσκολίες, τη δυσλεξία, τον τραυλισμό, τις διαταραχές αυτιστικού φάσματος και τις νευρολογικές διαταραχές σε παιδιά και εφήβους.

Μπαλάσκας Γιώργος Εργοθεραπευτής
Γιώργος Μπαλάσκας
Εργοθεραπευτής

Απόφοιτος του τμήματος Εργοθεραπείας Αθήνας και μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Ελλήνων Εργοθεραπευτών. Έχει εργασθεί ως Παιδιατρικός Εργοθεραπευτής με εκπαίδευση στην Αισθητηριακή Ολοκλήρωση. Ασχολείται με θεραπείες παιδιών αλλά και ενηλίκων.

Γρηγορία Θωμάκου - Εργοθεραπεύτρια
Γρηγορία Θωμάκου
Εργοθεραπεύτρια

Απόφοιτη του τμήματος Εργοθεραπείας Αθήνας με εκπαίδευση στην Αισθητηριακή Ολοκλήρωση. Ειδικεύεται σε άτομα με αισθητηριακές και κινητικές δυσκολίες, νοητική υστέρηση και διάχυτη αναπτυξιακή διαταραχή.

Αλεξοπούλου Πένυ - Ειδική παιδαγωγός, ψυχολόγος
Πένυ Αλεξοπούλου
Ειδική Παιδαγωγός - Ψυχολόγος

Απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου με μετεκπαίδευση στις Επιστήμες της Αγωγής στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Ειδικεύεται στην αποκατάσταση μαθησιακών δυσκολιών και προβλημάτων συμπεριφοράς παιδιών και εφήβων και στις ψυχοεκπαιδευτικές παρεμβάσεις σε παιδιά και εφήβους με αναπτυξιακές διαταραχές, εγκεφαλική παράλυση, ΔΕΠ-Υ.

Νότα Ζέρβα Ψυχολόγος
Νότα Ζέρβα
Ψυχολόγος

Απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής Αριστοτελείου με μετεκπαίδευση στο University of Lancaster, Αγγλία (Master of Science in Development Psycology). Ειδικεύεται στις θεραπείες για το άγχος, την κατάθλιψη και τα τραυματικά γεγονότα σε παιδιά, εφήβους και όλη την οικογένεια.

Χατζηνικολάου Βασίλης - Παιδοψυχίατρος
Βασίλης Χατζηνικολάου
Παιδοψυχίατρος

Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή Βελιγραδίου και ειδικεύτηκε στην Παιδοψυχιατρική στην Αθήνα, στην Παιδοψυχιατρική Κλινική του Γ.Ν.Τ Αθηνών Παν. & Αγλαΐα Κυριακού. Ειδικεύτηκε στις νευροαναπτυξιακές διαταραχές, στη ψυχιατρική της εφηβείας, στις διαταραχές τροφής, στις συναισθηματικές και αγχώδεις διαταραχές.

Νικολάου Αλεξάνδρα - Αναπτυξιολόγος
Αλεξάνδρα Νικολάου - Παπαναγιώτου
Αναπτυξιολόγος

Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου και ολοκλήρωσε την μεταπτυχιακή εκπαίδευση στο Ινστιτούτο Κοινωνικής Παιδιατρικής στο γνωστικό αντικείμενο της Αναπτυξιολογίας του Πανεπιστημίου Μονάχου Γερμανίας. Αργότερα πήρε ειδικότητα της Κοινωνικής Ιατρικής στην Ελλάδα, όπως και το δίπλωμα Ιατροπαιδαγωγικής Θεραπευτικής Montessori από το Πανεπιστήμιο Μονάχου. Οργάνωσε και λειτουργεί το πρώτο Αναπτυξιακό ιατρείο του ΕΣΥ στο Γ.Γ.Π.Π από το 1992 έως και σήμερα με βαθμό Διευθύντριας.

Ενδιαφέρεστε να γίνετε μέρος της ομάδας μας;

  • Drop files here or

    TOP